Θεραπείες για ακμή & σημάδια.

A.C.N.E

Θεραπεία ιατρικής αισθητικής ειδικά σχεδιασμένη για να διορθώνει τις κύριες εκδηλώσεις της ακμής όπως φαγέσωρες, βλατίδες και φλύκταινες. Είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στους 4 παράγοντες που προκαλούν την ακμή. Τα δραστικά διαλύματα διεισδύουν αποτελεσματικά στους πόρους για να βοηθήσουν στη διάλυση ενσφηνώσεων και στον έλεγχο του μικροβιακού πολλαπλασιασμού σε επιδερμίδες με τάση ακμής. Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μια ισχυρή κερατολυτική δράση για να βοηθήσουν στην ομαλοποίηση του προβληματικού δέρματος. Κατάλληλη ακόμα και για ακμή σε έξαρση και σημάδια.

Bio-peeling
Πλούσια θεραπεία με 100% φυσικά επιλεγμένα βότανα. Με  δύο μηχανισμούς δράσης, τη μηχανική και τη βιολογική, δρα πιο αποτελεσματικά σε δέρματα με λεκέδες, φακίδες, ανοικτούς πόρους,ακμή, σημάδια και ουλές από ακμή, βελτιώνοντας έτσι την υφή, την φωτεινότητα και τη ζωντάνια της επιδερμίδας.

PicoLaser
Η τεχνολογία picosecond σε συνδυασμό με τo ισχυρό FOCUS LENS ARRAY έχει επιδείξει εκπληκτικά αποτελέσματα στη θεραπεία, των ουλών και σημαδιών ακμής καθώς επίσης και  των μελαγχρωματικών βλαβών. Το FOCUS μεγεθύνει το παλμό του PicoSure κατά 20 φορές, προκαλώντας οπτική διάσπαση  στην επιδερμίδα. Μελέτες έχουν αναδείξει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης χωρίς τις παρενέργειες και το χρόνο παραμονής στο σπίτι που απαιτούν κυρίως τα παραδοσιακά λειζερ.

Mud anti toxic treatment.
Αποτοξiνωτικη θεραπεία με λάσπη από νέκρα θάλασσα βασισμένη σε θαλάσσια στοιχειά. Ισχυρή δράση κατά της λιπαρότητας και άμεσης επαναφοράς της ζωτικότητας τους δέρματος. Κατάλληλη για  σμηγματορροϊκα δέρματα με τάση για σπυράκια.

Θεραπείες για σημάδια και ουλές μετά από ακμή ή τραυματισμό.


Microdermabration
Είναι η πιο ανώδυνη και εύκολη μέθοδος βελτίωσης του δέρματος. Λέγεται και πίλινγκ με μικροκρυστάλλους. Είναι μια θεραπεία που προσφέρει πραγματικά νεανικό δέρμα σε λίγα μόνο λεπτά.
Κατά τη διαδικασία, μικροί κρύσταλλοι μέσω ελεγχόμενης ροής απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τις επιφανειακές βλάβες. Σε μόλις τρεις μέρες έρχεται στην επιφάνεια νέα και υγιής επιδερμίδα, λεία και φωτεινή. Κατάλληλη ακόμα σημάδια μετά από ακμή.


Velvet
100%  σύμπλεγμα φυτών και βότανων. Είναι ίσως η πιο αποτελεσματική και πιο ασφαλής θεραπεία για φανερή βελτίωση στις ουλές και τα σημαδια από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Στην αισθητική αποκαλείτε η απόλυτη θεραπεία εφόσον χάρη σε αυτή έχουν θεραπευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό άτομα με ουλές από ακμή ή από ατυχήματα. Μπορεί και φέρει αποτελέσματα εκεί που δεν μπορεί ούτε η πλαστική χειρουργική. Έχει την ιδιότητα να ξανά ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος και να κάνει τους ινοβλάστες να παράγουν 10 φορές περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Μεσοθεραπεια

Θεραπεία ιατρικής αισθητικής. Πρόκειται για μηχανική εφαρμογή συγκεκριμένων ουσιών με λεπτές βελόνες μέσα στο δέρμα, ενδοδερμικά, με στόχο την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και την αναζωογόνηση του δέρματος. Κατάλληλη για ουλές και σημάδια.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
ΕΔΩ
Eγγραφή στο Newsletter 
Αλεβίζου Τάσου Νο.32
3046 Λεμεσός
Τηλ. 25 715600
email divinospa@hotmail.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ  3:00μμ - 7:30μμ
ΤΡΙΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00πμ - 7:30μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ  10:00πμ - 5:00μμ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

EVENTS

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ BEAUTY EXPERT

ΠΡΟΦΙΛ

WHAT'S NEW

Ο ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ DIVINO SPA

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟΜηνιαία Προσφορά
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
ΕΔΩ
Οι θεραπείες αυτές έχουν σχεδιαστεί ανάπλαση του προσώπου με σκοπό να αντιμετωπίζουν τα σημάδια που εμφανίζονται ή δημιουργούνται στο δέρμα μετά από κάποιο τραυματισμό ή το πέρασμα μια ακμής. Μπορούμε και παρέχουμε πολύ υψηλής τεχνολογίας θεραπείες με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
ΑΡΧΙΚΗ   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ    Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ   ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ   ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ