ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

EVENTS

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ BEAUTY EXPERT

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ

WHAT'S NEW

Ο ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ Divino Spa

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

divinospa@hotmail.com
25/715600
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πως να έρθετε κοντά μας
κάντε κλικ
way
Αλεβίζου Τάσσου Νο.32
3046 Λεμεσος
Κοντά στο My Mall
Ιατρική αισθητική
Η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και της έρευνας των δερμοκαλλυντικων έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην ικανότητα μας να θεραπεύουμε το δέρμα και να παρέχουμε άριστα αποτελέσματα. Ο καταναλωτής επιδιώκει αποτελεσματικές και μη επεμβατικές εναλλακτικές λύσεις από τις χειρουργικές επεμβάσεις. Ως εκ τούτου, το μέλλον έγκειται στην εφαρμογή του σωστού συνδυασμού των μη επεμβατικών θεραπειών.

Αναπτυσσομένη ως ένα δερματολογικό σύστημα αναδόμησης η Ιατρική αισθητική θεραπεύει επιτυχώς δερματικές καταστάσεις όπως γήρανση, υπερμελαχρωση, ακμή και χρόνια ερυθρότητα.

Το σύστημα θεραπειών της pHformula βασίζεται στη τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής με γνώμονα την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος.

Ο μηχανισμός δράσης της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης είναι τελείως διαφορετικός από τα παραδοσιακά peelings. Τα peelings προκαλούν κυρίως την αποφλοίωση του δέρματος, ενώ η ελεγχόμενη αναδόμηση προκαλεί κυρίως την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων στα διάφορα στρώματα του δέρματος μειώνοντας αισθητά τον τραυματισμό και τον επιφανειακό ερεθισμό του.
Μάθετε περισσότερα